Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση για την νέα ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του συριακού λαού

Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων καταδικάζει την νέα ιμπεριαλιστική-δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας, Γαλλίας και των υπολοίπων χωρών του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που στηρίζουν και συμβάλουν στο νέο αυτό έγκλημα εναντίον του συριακού λαού.

Είναι ξεκάθαρο πως και αυτή η επίθεση γίνεται για να διασφαλίσουν και να αυξήσουν την κερδοφορία τους μονοπωλιακοί όμιλοι των χωρών αυτών απέναντι στην αντίστοιχη προσπάθεια άλλων μονοπωλιακών ομίλων Ρωσίας, Κίνας κ.ά.

Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι οι λαοί όχι μόνο δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα από αυτές τις συγκρούσεις αλλά αντίθετα, για τα πλούτη τους, ετοιμάζονται να μας κάνουν κιμά στα κανόνια τους!

Οι ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι τεράστιες καθώς βυθίζουν την χώρα μας, τον λαό μας ολοένα και περισσότερο σε αυτούς τους ανταγωνισμούς, σε αυτά τα παιχνίδια με πολύ επικίνδυνες και απρόβλεπτες συνέπειες, ώστε Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες να αποσπάσουν κομμάτι από την μοιρασιά της λείας. Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος αποτελεί τη διέξοδο, όταν το σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης και του κέρδους δεν μπορεί να λύσει διαφορετικά – με εμπορικούς “πολέμους” και αντιλαϊκά μέτρα - τα τεράστια αδιέξοδά του. Αποτελεί τη συνέχιση της πολιτικής που βυθίζει τους λαούς στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Μας θυσιάζουν για τα κέρδη τους στην ειρήνη, ετοιμάζονται να μας θυσιάσουν για τα κέρδη τους και με πόλεμο!

Τώρα χρειάζεται ξεσηκωμός! Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα με τους υπόλοιπους λαούς. Αντίθετα, μας ενώνει όλους η ανάγκη να αντιπαλέψουμε τον κοινό εχθρό, τους μονοπωλιακούς ομίλους, τα κέρδη τους, το σύστημά τους!

ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΛΑΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ

ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ